Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Riisinuudlid veiseliha ja brokoliga

Lihaga

Riisinuudlid veiseliha ja brokoliga

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Sojakastmega veiseliha ja brokoli koos riisinuudlitega on ülihea pereroog.
Retsept
portsjonile
300 g Riisinuudlid
3 spl Hele sojakaste
3 tk Küüslauguküüs
2 tk Värskelt pressitud laimi mahl
2 dl Magusterav tšillikaste
1 tl Mesi
4 spl Seesamiõli
1 spl Maisitärklis
400 g Veiseliha
1 tk Väiksem brokoli
150 g Šampinjonid
1. Pane riisinuudlid 3 tunniks sooja vette likku, nõruta. Sega väikeses kausis omavahel soja, hakitud küüslauk, laimidest pressitud mahl, tšillikaste, mesi ja 2 sl seesamiõli. Sega hulka tärklis ja tõsta kõrvale ootele.

2. Kuumuta suurel pannil ülejäänud 2 sl seesamiõli. Lisa ribadeks lõigatud veiseliha, pruunista segades 3–5 minutit. Lisa õisikuteks lõigatud brokoli, viilutatud šampinjonid ja 1 dl vett. Kuumuta segades u 6 minutit või kuni kõik on pehme. Keera kuumus väiksemaks ning sega hulka nõrutatud riisinuudlid ja kaste. Serveeri rooga laimisektoritega.

KOMMENTAARID

küsimus 16.apr 2017 15:26
Tänan vastuse eest! :)
Siiri Kirikal 04.apr 2017 11:24
Lia Virkus vastab nii: "Sooja vette pannes ongi vaja nuudleid leotada seal 3 tundi, nii jäävad need väga head! Nii õpetas mind tegema Kadri Trani Aasia toitude koolitusel. Saab ka 3 minutiga, siis kuumutada vesi keemiseni, lülitada pliit välja ja lisada riisinuudlid, lasta kaane all seista ja nõrutada."
küsimus 31.märts 2017 12:58
Kas tõesti tuleb panna nuudlid kolmeks tunniks? Küsin kuna endal puudub suurem kogemus, aga kardan, et seal ikka minutit mõeldud? Ei?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes