Köögiviljatoidud  » Lihaga

Värskekapsahautis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: vanaema kokaraamat
Värskekapsahautis hakklihaga.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Hauta hakkliha ja hakitud sibul keedunõu põhjas rasvas vähese veega poolvalmis.
Lisa peenestatud kapsad, maitsesta soola ja pipraga, sega hästi läbi ja hauta valmis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
onu Mati 02.sept 2009 20:25
Mul just valmib ja varsti saab teada kuidas maitseb. Juurde panin ka porgandi rõngaid. Liha teen eelnevalt pannil ja siis valan kapsaga kokku ning hautan. Nasisele meeldib ;)
haljand 28.juuni 2009 13:59
:Y:Y:Y
tintsu 13.juuni 2009 19:18
tavaliselt lisan toidu juurde pudeli viskit ja minu abikaasale väga meeldib
* 31.okt 2008 11:17
Minu meelest ka super lihtne ja maitsev. Üks lemmikutest kahtlemata.
H 17.okt 2008 15:52
väga maitsev. lemmik juba aastaid :)
jutita 29.sept 2008 10:10
Mul täna plaanis teha ja just mõtlesin miks retseptis porgandit pole nii kangesti tahan lisada. riis lisaks on hea mõte.
(nimetu) 07.aug 2008 12:52
Mina lisan alati juurde ja porgandit ja herneid. Näeb parem välja ja maitseb hästi ;)
flowers 26.nov 2007 21:43
väga hea.Lihtne ja odav.
jyhvikas5 31.aug 2007 19:51
väga hea .
PahaVaim 01.apr 2007 18:06
eriti maitsev ja lihtne valmistada
ylle57 24.märts 2007 21:38
Alati väga hea toit, kuid lisan tavaliselt juurde veidi riisi - meie perele maitseb nii rohkem!
1