Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Pajaroog hiina kapsaga

Lihaga

Pajaroog hiina kapsaga

Toidutare vanaema kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Ühepajatoit hiina kapsaga
Retsept
portsjonile
200 g Loomaliha või sealiha
Soola
2 sl Rasvaine
0.5 kl Puljong
250 g Toored kartulid
100 g Herned
0.5 tk Paprika
350 g Hiina kapsas
0.5 kl Rõõsk koor
0.5 sl Jahu
1 tk Sibul
Maitserohelist
Valmistusviis Pruunista kuubikuteks lõigatud liha kuumas rasvas. Lisa hakitud sibul, kuum puljong ja kuubikuteks lõigatud kartulid ning hauta need poolpehmeks, maitsesta, lisa peenestatud kapsas ja hauta, kuni kapsas on pehme. Lisa herned. Sega jahu koorega, kalla ühepajatoidule ja kuumuta veel kuni keemiseni. Puista üle maitserohelisega.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga