Köögiviljatoidud  » Lihaga

Aedoad lambalihaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: kodune Autor: Mari
Ühepajatoit.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lõika liha väikesteks tükkideks ja pane külma veega keema. Riisu vaht, keeda liha peaaegu pehmeks. Lõika oakaunad 4-5 cm pikkusteks tükkideks, kartulid või kaalikad piklikeks kangideks. Lisa need koos soola ja maitseainetega lihale. Keeda nõrgal tulel kaanega kaetult pehmeks (u 30 minutit). Lauale andmiseks puista peale piparrohulehekesi ja sibulapealseid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Meital 12.nov 2006 10:42
kõikie seda on palju parem hautada vähese oliiviõliga või liha enda rasva sees. Juurikatest annab hea maitse kapsas, porgand ja lisandina kuivatatud mustad ploomid.Maitseai-
netena kasutada loorberilehte, inglise ja musta terapipart.Eriti hea on seda kõike süüja pohlamoosiga.Head isu.
1