Köögiviljatoidud  » Lihaga

Kapsad ubadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Mari
MINU LEMMIKRETSEPT 20.aug.-15.sept. retseptivõistlus. Hautatud hapukapsad põld- või aedubadega
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Ube leotada 12 tundi külmas vees.
Oad kurnata ja panna keema värske veega, mis ubadest 2-3 cm üle ulatub.
10-20 min pärast keema hakkamist lisada kapsas ubadele õhukese kihina, peale puistata rasvas praetud sibulad ja lisada õunapüree.
Kõige peale asetada kartulid ja lisada maitseained.
Katta kaanega ja hautada pehmeks.
Vajadusel lisada vett, mitte segada.
15-20 min enne toidu lõplikku valmimist asetada toidule peale vorstiviilud.
Soovi korral võib vorsti praadida, sel juhul lisada juba valminud toidule.
Peale puistata maitserohelist.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa