Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Kapsad ubadega

Lihaga

Kapsad ubadega

Mari Eesti
PrindiSoovita sõbrale
MINU LEMMIKRETSEPT 20.aug.-15.sept. retseptivõistlus. Hautatud hapukapsad põld- või aedubadega

üle 60 min

Retsept
portsjonile
600 gr. hapukapsast
2-3 spl. rasva
2 sibulat
1 1/2 klaasi kuivatatud ube
1 klaas õunapüreed
6-8 kartulit
300 gr. poolsuitsu- või keeduvorsti
soola
pipart
sibulapealseid või murulauku
Valmistusviis
Ube leotada 12 tundi külmas vees.
Oad kurnata ja panna keema värske veega, mis ubadest 2-3 cm üle ulatub.
10-20 min pärast keema hakkamist lisada kapsas ubadele õhukese kihina, peale puistata rasvas praetud sibulad ja lisada õunapüree.
Kõige peale asetada kartulid ja lisada maitseained.
Katta kaanega ja hautada pehmeks.
Vajadusel lisada vett, mitte segada.
15-20 min enne toidu lõplikku valmimist asetada toidule peale vorstiviilud.
Soovi korral võib vorsti praadida, sel juhul lisada juba valminud toidule.
Peale puistata maitserohelist.
 

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree