Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Juhani kõhutäide

Lihaga

Juhani kõhutäide

Mari erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Hautatud kartulid lihaga. Serveerida maitserohelise ja hapukoorega. Võib ka keedetud makaronide või maitsestatud klimpidega( kartuli asendajana ).
Retsept
portsjonile
500 g veise- või uluki liha (põder, jänes, metssiga, metskits)
50 g pekki
2 sibulat
1 porgand
petersell
1 1/2 vett või lihaleent
1 kl punast veini
3 kadakamarja
2 vürtsitera
1 nelk
1 loorberileht
sool
pipar
8-10 kartulit
maitseroheline
hapukoor
 
Liha tükeldada ja soovikorral marineerida.
Pekk lõigata kuubikuteks ja pruunistada.
Saadud rasvas pruunistada liha koos sibula, peterselli ja porgandiga.
Lisada vesi või leem ning vein ja maitseained ning hautada poolpehmeks.
Siis lisada kartulid ning hautada kõik koos pehmeks.
 

KOMMENTAARID

rutikene 26.veeb 2007 13:04
see võib päris hea olla prooviks küll
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega