Lihaga

Peedisupp hakklihaga

Keskmine hinne: 3.22 Allikas: Pereköök Autor: triinuke
Pereköögi retseptivõistlus jaan. 2004 retsept.
Prae hakkliha õlis pannil või poti põhjas 2-3 minutit. Lisa hakitud sibul, jämedalt riivitud porgand ja ribadeks lõigatud kapsas, maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta veel 2-3 minutit. Vala peale kuum vesi, lisa kartulikuubikud ja keeda 5 minutit. Koori ja riivi peedid, lisa ka need. Keeda, kuni kõik ained on pehmed, seejärel maitsesta suppi soola, suhkru ja õunaäädikaga. Serveerides puista peale maitserohelist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tera 28.okt 2012 12:50
Vähendasin kartuli kogust kaks korda. Ka keedetud peedid olid pisikesed. Kiire ja väga maitsev supp!
Suslik 08.veeb 2012 13:20
Väga maitsev! Aga kogused on tõesti meeletud, mul ei tahtnud kogu värk 5-liitrisesse potti ära mahtuda ... Järelikult olid minu kartulid, porgandid ja peedid liiga suured :)
Rix 05.juuni 2011 21:54
Ma ei tea, kas mina tegin midagi valesti, aga ei tulnud kõige parem välja ja nende kogused võiks poole väiksemad olla, nüüd peame seda 4 päeva sööma
lepatriinu 19.mai 2010 16:55
suurepärane;)
merlikas 08.jaan 2009 19:55
kõlas isuäratav, seda ta ka oli :)
1