Köögiviljatoidud  » Lihaga

Ahjuroog

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti perenaise 100 rooga Autor: Ruth
Külma õhtu ahjuroog hapukapsaga
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lõika kapsas, peekon ja sealiha ribadeks.
Pane sügavasse ahjuvormi kihtidena pool kõikidest ainetest: värskest ja hapukapsast, peekonit ja sealiha, soovi korral nirista kapsa peale siirupit.
Korda sedasama.Kalla peale keevas vees lahustatud puljongikuubikud ja vein (või vesi), pane vorm lahtiselt 200 kraadi C juures ahju põrandale ja oota, kuni vedelik keema hakkab.
Kata nüüd vorm tihedalt kinni, vähenda kuumust 150 kraadini C ja lase ahjurestil 2 tundi haududa.
Paku roa juurde kuumi keedetud kartuleid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
M-L 12.nov 2010 11:49
Lükkasin prooviks ahju... 2tunni pärast selgub:D Siirupit mul paraku ei olnud ning veiniga praadi ei tee.
1