Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Vürtsikas pajaroog

Lihaga

Vürtsikas pajaroog

Toidutare Rootsi
PrindiSoovita sõbrale
Pajaroog tšillipipraga

40-60 min

Retsept
portsjonile
2 kartulit
1 punane tšillipipar
2 sl ōli
1 sibul
2 paprikat
1 sl puljongit
5 dl vett
400 g sinki (vorsti)
Valmistusviis Lõika kartul kuubikuteks. Puhasta tšillipipar seemnetest ja lõika ribadeks. Pruunista kergelt kartul ja tšilli õlis, lisa hakitud sibul ja paprikatükid, lisa puljangipulber ja vesi. Keeda, kuni kartul on pehme. Lisa ribadeks lõigatud sink ja kuumuta.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes