Köögiviljatoidud  » Lihaga

Baklažaani-hakkliharoog

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: Parimad kodused toidud
Aafrika baklazhaani-hakkliharoog, kus on ka kabatashokki, paprikat ja tomatit. Rooga serveeritakse suurelt vaagnalt koos keedetud riisiga. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Koori ja haki sibulad ning lõika baklazhaan, kõrvits ja tomatid kuubikuteks. Eemalda paprikatelt varred ja seemned ning lõika viljaliha õhukesteks tükkideks. Kuumuta suurel pannil õli ning pruunista seal kõigepealt hakkliha ja sibulad. Lisa baklazhaan, kõrvits ja lõpiks tomatid ning paprika. Maitsesta roog ja keeda seda, kuni aedviljade vedelik on aurustunud. Pane kuum keedetud riis vaagnale ja tõsta roog riisi peale.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Jutsukene 22.nov 2010 10:30
väga maitsev. tegin kõrvitsaga. kindlasti läheb kordamisele.
1