Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Baklažaani-hakkliharoog

Lihaga

Baklažaani-hakkliharoog

Parimad kodused toidud
PrindiSoovita sõbrale
Aafrika baklazhaani-hakkliharoog, kus on ka kabatashokki, paprikat ja tomatit. Rooga serveeritakse suurelt vaagnalt koos keedetud riisiga. Valmistamisaeg määramata.
Retsept
portsjonile
300-400 g hakkliha
2 sibulat
400-500 g baklazhaani
100 g kõrvitsat või kabatshokki
2 tomatit
1-2 paprikat
2-3 sl õli
1 tl soola
2 tl paprikapulbrit
1/2 ml Cayenne'i pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
LISAKS:
keedetud riisi
Valmistusviis
Koori ja haki sibulad ning lõika baklazhaan, kõrvits ja tomatid kuubikuteks. Eemalda paprikatelt varred ja seemned ning lõika viljaliha õhukesteks tükkideks. Kuumuta suurel pannil õli ning pruunista seal kõigepealt hakkliha ja sibulad. Lisa baklazhaan, kõrvits ja lõpiks tomatid ning paprika. Maitsesta roog ja keeda seda, kuni aedviljade vedelik on aurustunud. Pane kuum keedetud riis vaagnale ja tõsta roog riisi peale.
 

KOMMENTAARID

Jutsukene 22.nov 2010 10:30
väga maitsev. tegin kõrvitsaga. kindlasti läheb kordamisele.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes