Lihaga

Konserveeritud hautatud peakapsas

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Nii valget kui ka käharat peakapsast võib kasutada värskelt konserveerimiseks.
Kogus: 1 portsjon

Nii valge kui ka käharat peakapsast võib kasutada värskelt konserveerimiseks. Kapsapea riivida või lõigata peeneks ning hautada suhkru ja äädikaga maitsestatud vees poolpehmeks. Kuuma kapsaga täita purgid kallata üle hautamisel ülejäänud vedelikuga ja steriliseerida eelsoojendatud vees. Liitriseid purki kuumuta 60 minutit 100º C juures. 
Hiljem tee nii. Sulatatud pekikuubikutega rasvas hautada peeneks lõigatud sibul, lisada riivitud kapsas (40 g pekki, 1 sibul, 500 g kapsast) veidike soola, suhkrut, äädikat ja soovi korral marjamahla ning hautada poolpehmeks.

MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa