Köögiviljatoidud  » Lihaga

Täidetud küpsekartul

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maire Suitsu Autor: Ruth
Küpsekartul vürtsika hakklihatäidisega.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
kuumuta noaga peenestatud sibulat ja jämedalt riivitud porgandit õli ja vee segus madalal kuumusel umbes 5 minutit ja tõsta pannilt ära. Lisa pliidikuumust , pane pannile sõrmedega lahtinäpitud hakkliha ja kuumuta segades, kuni punakas värvus asendub hallikaga. Lisa otsekohe tomatihoidis , sibula-porgandisegu, noaga peenestatud küüslauguküüned ja tshillikaste. Hauta madalal kuumusel ilma kaaneta 20 minutit ehk kuni kaste muutub paksuks. Viimistle maitse. Serveeri ahjukartulite kõrvale koos hapukoore või paksu jogurtiga , millega saab soovi korral leevendada hakklihakastme põletavust.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa