Köögiviljatoidud  » Lihaga

Ühepajatoit

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: perenaise 100 rooga Autor: Ruth
Ühepajatoit tangudega.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Tükelda köögiviljad ja pane hauduma valmimise järjekorras: kõigepealt porgand, siis suvikõrvits, tangud, tomat ja paprika.
Kuumuta sibul madalal kuumusel läbipaistvaks, lisa lahtinäpitud hakkliha ja kuumuta segades kuni punase värvuse kadumiseni.
Lisa hakkliha patta veidi enne roa valmimist, hauta koos mõned minutid ja maitsesta lõplikult.
Lauale viimisel raputa pinnale peenestatud tilli ja peterselli.
Omal valikul võib patta lisada ka veel hernest, kapsast ja kartulit, maitsestamiseks kasutage ka basiilikut ja küüslauku.
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa