Köögiviljatoidud  » Lihaga

Lambaliha-oa ühepajatoit

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parimad kodused toidud.
Hautatud lambaliha ubade, sibula, kaalika ja tomatitega. Valmistamisaeg umbes tund ja 45 minutit.
Valmistusaeg: üle 60 min

umbes tund ja 45 minutit.

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Tükelda lambaliha ja pruunista see kergelt pannil kuumas rasvas.
Pane lambaliha üsna suurde potti, lisa vesi, puljongikuubik ja maitseained.
Jäta liha ligemale tunniks ajaks kaane alla hauduma. Koori sibulad ja naeris, kaabi porgandid.
Lõika porgandid viiludeks ja naeris väikesteks kuubikuteks.
Pane aedviljad ja konservtomatid lihatükkide juurde ning hauta veel pool tundi.
Lõpupoole pane juurde oad ja maitse toitu.
Lisa vajaduse korral tomatipüreed.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa