Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Hapukapsad ubadega

Lihaga

Hapukapsad ubadega

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Hapukapsad ubade, suitsuribi, tomatimahla ja hapukoorega.
Retsept
portsjonile
1 kg hapukapsaid
500 g leotatud suuri aedube
5 dl tomatimahla
2-3 sl hapukoort
paprikapulbrit
soola
suitsuribi
Valmistusviis
Oad panna üheks ööks likku, lasta nõrguda ja keeta uues vees pehmeks.
Teises nõus keeta vähese veega pehmeks hapukapsad.
Segada juurde keedetud oad ja maitsestada soolaga.
Lisada paprikapulbriga maitsestatud tomatimahl ja soovi korral tükeldatud ja veidi pruunistatud suitsuribi.
Kuumutada veidi aega ja segada juurde koor.
Ungari kokkade arvates annavad just hapukoor ja suitsuribi sellele toidule õige maitse.
 
 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes