Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Nuikapsa-ühepajatoit

Lihaga

Nuikapsa-ühepajatoit

Köögiviljad ja maitseained.
PrindiSoovita sõbrale
Nuikapsa-kartuli ühepajatoit ribiga.
Retsept
portsjonile
500 g Searibi (ka suitsuribi)
Sool
Must pipar
Köömen
1 tk Sibul
1 spl Rasvaine
0.5 l Vesi
600 g Nuikapsas
500 g Kartul
Aedtill
Petersell
Valmistusviis
Ribi tükeldada ja pruunistada koos sibulakuubikutega kuumas rasvas.
Lisada maitseained, kuum vesi ning keeta 10-15 minutit.
Nuikapsas ja kartulid lõigata ribadeks, ka nuikapsa keskmised noored lehed lisada toidule ja hautada pehmeks.
Puistata peale hakitud maitserohelist.
 

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes