Köögiviljatoidud  » Lihaga

Täidetud nuikapsas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Köögiviljad ja maitsetaimed.
Sama retsepti järgi võib valmistada ka täidetud naereid, kartuleid või väikesi kaalikaid.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Nuikapsast keeta 5 minutit soolaga maitsestatud vees, õõnestada ja täita.
Täidiseks lõigata vorst väikesteks kuubikuteks ja segada munade ning tomatipastaga.
Täidetud nuikapsaid praadida mõni minut kuumas rasvas, lisada nuikapsa sisu ja hautada, aeg-ajalt lisada veidi kuuma vett või hapukoort.
Puistata peale hakitud maitserohelist.
Sama retsepti järgi võib valmistada täidetud naereid, kartuleid ja väikesi kaalikaid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa