Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Täidetud nuikapsas

Sama retsepti järgi võib valmistada ka täidetud naereid, kartuleid või väikesi kaalikaid.
Retsept
portsjonile
4 nuikapsast
4 viinerit või 200 g keeduvorsti
2 muna
2 sl tomatipastat
2 sl praerasva
hapukoort
maitserohelist
(tilli, peterselli jt.)
Valmistusviis
Nuikapsast keeta 5 minutit soolaga maitsestatud vees, õõnestada ja täita.
Täidiseks lõigata vorst väikesteks kuubikuteks ja segada munade ning tomatipastaga.
Täidetud nuikapsaid praadida mõni minut kuumas rasvas, lisada nuikapsa sisu ja hautada, aeg-ajalt lisada veidi kuuma vett või hapukoort.
Puistata peale hakitud maitserohelist.
Sama retsepti järgi võib valmistada täidetud naereid, kartuleid ja väikesi kaalikaid.

Märksõnad

täidetudnuikapsas

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga