Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Kapsa-hakkliha ühepajatoit

Lihaga

Kapsa-hakkliha ühepajatoit

Parimad kodused toidud.
PrindiSoovita sõbrale
Kapsa-hakkliha ühepajatoit riisi ja porgandiga.

40-60 min

Retsept
portsjonile
125 g Valge peakapsas
0.5 tk Sibul
0.25 tk Porgand
1.5 dl vesi
0.25 tk lihapuljongikuubik
0.1875 dl sõmer riis
75 g hakkliha
0.5 sl sojakaste
0.5 sl tomatipüree
0.25 ml valge pipar
0.125 tl Majoraan
0.125 tl Aed-harakputk
Lõika kapsas õhukesteks ribadeks, kooritud sibul rõngasteks ja kaabitud porgand viiludeks. Aja vesi suures potis keema, lisa lihapuljong, riis ning aedviljad. Lase ühepajatoidul kaane all keeda. Pruunista hakkliha pannil omas rasvas ja lisa aedviljadele. Keeda tasasel tulel 20 minutit. Sega vahepeal ning lisa ühtlasi ka maitseained. Varajane sügisene kapsas ei vaja nii palju vett, kui talvekapsas. Vee hulka on kõige parem keetmise ajal silmas pidada ja seda vajaduse korral lisada.

KOMMENTAARID

pirukad 26.jaan 2006 00:53
sellist maitsvat tegi juba minu vanavanaema ja minagi pole unustanud .Väärt toit.
Didi 10.apr 2005 18:34
meile meeldis. see toit tuletab meelde plohvi.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes