Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Lambaliharoog aedviljaga

Lihaga

Lambaliharoog aedviljaga

Maitsetaimed köögis.
PrindiSoovita sõbrale
Lambaliharoog porgandi, kaalika, herneste ja ürtidega.

40-60 min

Retsept
portsjonile
175 g lambaliha (abaluu- või rinnatükk)
0.5 sl õli
0.25 sl nisujahu
sool
Valge pipar
0.5 sl tomatipüree
1 dl lihapuljong
0.25 tk Loorber
0.25 tl värske tüümian
0.25 tl värske salvei
0.5 küünt Küüslauk
0.75 tk Sibul
1.25 tk väike porgand
25 g rohelised herned või aedoad
25 g Kaalikas
Lõika liha tükkideks ja pruunista pannil. Kalla potti, raputa peale jahu ja pipart ning sega, kuni liha on pruunistunud. Kalla peale lihaleent. Maitsesta. Lisa potti tükeldatud juurviljad ja herned. Haki hulka maitsetaimed. Hauta tasasel tulel, kuni juurviljad on pehmed. Maitsesta vajaduse korral.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes