Köögiviljatoidud  » Lihaga

Aedvili frikadellidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: erakogu Autor: paprika
Kiire argipäevaroog, kui kasutada valmis frikadelle ning mõnus laupäevane perelõuna isetehtud lihapallikestega. Serveerimisel puistata üle ohtra hakitud peterselliga.
Kogus: 1 portsjon
300 g porgandit
500 g juursellerit
3-4 kartulit
1 l puljongit
1 väike purk rohelisi herneid
soola
pipart
Frikadellid:
250 g hakkliha
1 sibul
1 muna
2 sl riivsaia
soola
pipart
majoraani
hakitud peterselli
Valmistusõpetus:
1. Tükeldatud porgand, seller ja kartul panna kuuma puljongisse ja keeta.
2. Hakklihast, peeneks hakitud sibulast, munast, leotatud riivsaiast, soolast, piprast ja majoraanist segada frikadellitaigen, veeretada sellest pallikesed.
3. Kui aedviljad on peaaegu pehmed, lisada neile frikadellid, rohelised herned, maitsestada pipra ja soolaga ning keeta toit valmis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa