Köögiviljatoidud  » Lihaga

Iiri lambalihapada

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 suppi, paja- ja vormirooga.
Lambalihapada, mille kohustuslikuks maitseaineks on rosmariin.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Lõika liha tükkideks. Keeda veest ja puljongikuubikust puljong. Koori ja tükelda köögiviljad. Lao liha ning köögivili kihiti potti, puista vahele soola ja piprateri. Kalla üle puljongiga ning lisa rosmariin. Hauta pada nõrgal kuumusel 2 tundi. Puista üle hakitud peterselliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
köögi-krissu 03.okt 2008 16:19
Väga nämma roog. Pikkisin liha sisse veel ka isuga küüslauku. Rosmariin on asendamatu! Kahjuks ei mahtunud mul ahjupotti enam kartulid ära:D, pakkusin prae kõrvale lihtsalt keedukartuleid.
1