Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Tuline hakklihapada

Lihaga

Tuline hakklihapada

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Tulisema maitse saad, kui kasutad pajaroas tšillipulbri asemel värsket tšillipipart.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 kg hakkliha
2 tk Sibul
3 tk Küüslauk
2 sl õli
3 tk Paprika
0.5 purki purustatud tomatid
3 sl tomatipüree
1 dl tume õlu
1 dl kange kohv
1 tl tšillipulber
1 tk või värske tšillikaun
0.5 tl Cayenne'i pipar
2 tl sool
2 tl Pune (kuivatatud)
Hauta pannil kuumas õlis hakitud sibul ning purustatud küüslauk klaasjaks. Lisa hakkliha ja pruunista. Mõne aja pärast lisa kuubikuteks tükeldatud paprika ning kuumuta veel paar minutit. Vala ained hautamispotti. Lisa purustatud tomatid, tomatipüree, õlu, kohv ja maitseained. Sega hästi läbi ning hauta nõrgal kuumusel 50 minutit. Serveeri kuuma riisi või kartulitega.

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree