Köögiviljatoidud  » Lihaga

Mehhiko loomalihahautis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Mõnusalt vürtsikas pajaroog, mille maitsestamisel on siiski arvestatud, et meie toidulaual ei ole iga päev Mehhiko roogi. Kui aga oled teravama maitsega juba harjunud, võiksid valmistada retseptis olevast vürtsikama roa.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika liha kuubikuteks ja peenesta küüslauk. Sulata või ning pruunista liha võis. Lisa purustatud küüslauk, vesi ja tomatid. Hauta, kuni liha on pehme (20-30 minutit). Lisa paprikaribad, oad ja väheses vees lahustatud maisitärklis. Sega. Maitsesta cayenne´i pipra, soola ja suhkruga. Puista üle hakitud peterselliga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Katrin 20.apr 2011 15:33
Ma lisasin veel külmutatud juurvilju ja tuli väga maitsev söök. Kõrvale riis või tatar ja kõik kiidavad :) Tärklist ei pannud, ei armasta seda kunstlikku paksendajat, meile sobib kui kaste on vedel.
täistera 10.nov 2008 01:15
Hea toekas õhtusöök. Teen kindlasti veel.
1