Lihaga

Osso bucco köögiviljadega

Keskmine hinne: 3.63 Allikas: 100 rooga
Lihtne ja maitsev talupojaroog.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Pruunista lihatükk suure paksupõhjalise keedunõu põhjas õlis mõlemalt poolt. Lisa poolteist liitrit vett, terved sibulad ja sektoriteks lõigatud talvekapsas (kiiresti valmiv varane kapsas lisa koos teiste köögiviljadega). Hauta madalal kuumusel 30 minutit. Lisa 1 tl soola, juppideks lõigatud porgandid ja viilutatud kaalikas, hauta veel 10 minutit. Lao köögiviljade peale kooritud ja poolitatud kartulid, lisa väheke soola ning musta pipra terad. Hauta veel 20 minutit või kuni kõik ained on pehmed. Serveerimisel raputa peale värsket peterselli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
quex 22.juuli 2012 20:29
Mehine kõhutäis.
Hindaja 28.sept 2011 19:13
:Y:);):D:O!:Y
eva 04.mai 2010 21:16
pole paha
Nummi 30.sept 2009 12:57
Nagu vanaema alati ütleb ühepajatoit kahes pajas:P Aga igatahes väga maitsev .
meggy 31.jaan 2009 20:01
ühepajatoit on alati hea , kellele kapsalehed ei meeldi , siis võib kapsast natuke rohkem keeta , muutub ta peaaegu olematuks, suppides teen nii , mulle eriti kapsalehed ei maitse, kuid parasjagu pudruks keedetuna küll.
netu2002 14.sept 2006 20:48
väga maitsev võib keeta ka sea lihaga lemmik
1