Köögiviljatoidud  » Lihaga

Lambapraad ahjukapsaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Hõrk peedi-kapsalisand koos lambapraega on võrratu maitseelamus lambaliha austajatele.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Hõõru lambapraad soola ja pipraga kokku. Lõika kapsas ja peet ribadeks, rösti mõlemad nobedalt kuival pannil ning sega maitseainetega. Tõsta lambapraad ahjuplaadi keskele ja kapsa-peedilisand ringikujuliselt selle ümber. Küpseta ahjus 100°C juures 2,5 tundi. Juhul kui kapsas peaks kuivama, niisuta seda vahepeal õunamahla või punase veiniga. Serveeri Hasselbacki või kuumade keedetud kartulitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
stiux 21.nov 2009 17:24
täitsa hea,ma lisasin puljongit ka,et juurikad ära ei kuivaks
1