Köögiviljatoidud  » Lihaga

Köögiviljavorm peekoniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti
Maitsev vormiroog mille lisandiks sobib värske salat.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Määri ahjuvorm võiga. Viiluta puhastatud köögiviljad ning pane kihiti vormi Maitsesta soola, pipra ja küüslauguga; kata peekoniviiludega ning kata kaane või foolimuga. Küpseta 200°C juures ahju madalamas osas 45 minutit või kuni köögiviljad ja peekon on pehmed. Kui soovid pruunistatud peekonit, siis küpseta veerand tundi ilma kaaneta või fooliumita. Roa kuivamisel lisa sooja vett.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kairime 10.nov 2010 11:09
Tomat on salatiks vormi kõrvale ;)
Hmmm.. 14.juuli 2010 16:54
Miks on pildil tomateid näha kui retseptis neid pole?
NAAJ 24.märts 2010 20:43
Täitsa hea vorm tuli, peekon sobib. Arvan, et võiks kasutada ka sealiha lõike, kui peekonit ei ole. Lisasin veel kaalikat ka, võib isegi värsket kapsast panna. Kõik korraga savipotti ja ahju. Vormi määrimine võiga küll asjata vaev ja kulu, sest liha annab rammusust piisavalt.
1