Köögiviljatoidud  » Lihaga

Vanaema pajaroog

Keskmine hinne: 2.91 Allikas: 100 rooga
Hautatud veiseliha porgandi, porru, varsselleri ja kartulitega.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Pruunista pannil liha ja kolmandik köögiviljadest. Pane pruunistatud liha ja köögiviljad, maitseained ning vesi potti. Hauta madalal kuumusel 2 tundi või nii kaua, kuni liha on pehme. Lisa ülejäämud köögiviljad ja kartulid. Hauta veel 10-15 minutit või kuni köögiviljad on pehmed. Serveerimisel lisa hakitud peterselli ja soovi korral ka hapukoort.
Kogusest jätkub 4-6 sööjale.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tita49 07.dets 2008 15:32
150 kg liha - kas liiast ei ole-see maksab ju nii palju ning 4-6 sööjat lähead lõhki-kui siis juba tervele külale
1