Köögiviljatoidud  » Lihaga

Ungari guljašš

Keskmine hinne: 3.72 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Hautatud sealiha paprikaga.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Puhasta liha vajadusel kelmetest ja lõika 2 x 2 cm suurusteks kuubikuteks. Lõika sibulad ratasteks. Pruunista liha ja sibulad eraldi pannil; kalla ühte potti, maitsesta soola ja paprikapulbriga ning sega korralikult läbi. Lisa nii palju puljongit, et pool lihast oleks kaetud, ja hauta kaane all umbes 1 tund. Puhasta paprika seemnetest ning tükelda, koori ja viiluta kartulid. Lisa kartulid ja paprika potti ning sega läbi. Hauta madalal kuumusel, kuni liha on pehme. Lisa tomatipasta ja vein, kuumuta keemiseni. Maitsesta vajadusel veel. Serveeri riisi või kartuliga. (Kartulid võib lisada toidusse või serveerida eraldi). Guljašši võid valmistada ka põdra-, vasika-, lamba- või sealihast.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mina 10.jaan 2011 08:56
Gulja??-supp on supp, gulja?? on ikka lihatoit, alati on olnud.
Sven 24.okt 2010 17:33
Gulja?? Ungaris on supp! Miks tekitatakse veelgi rohkem segadust?
hommikune 02.okt 2010 11:34
See on üks erakordselt hea söök. Meie perele väga meeldib. Panen kartulid ka kohe sisse, mitte ei keeda eraldi juurde. Veini ei ole pannud, paprikat panen rohkem. Ka mitmendal päeval soojendades on hea ja läheb järjest paremaks.
1