Köögiviljatoidud  » Lihaga

Köögiviljahautis suitsulihaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita.
Hautatud köögiviljad (paprika, sibul, kabatšokk, tomat) suitsulihaga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Veidi võid kuumutada paksu põhjaga keedupotis, lisada kuubikuteks lõigatud suitsuliha. Praadida, kuni osa rasva on eraldunud ja suitsuliha veidi pruunistunud. Sibul lõigata suuremateks kuubikuteks, lisada lihale ja kuumutada koos, kuni sibul muutub klaasjaks. Nüüd lisada tükeldatud küüslauk, seemnetest puhastatud ja suuremateks kuubikuteks lõigatud paprika ning kuumutada koos umbes 5 minutit. Lisada kuubikuteks lõigatud kabatšokk ja tomatid ning kuumutada, kuni köögiviljad on peaaegu pehmed. Roog maitsestada või ja vürtsidega ning panna serveerimisnõusse. Peale raputada hakitud maitserohelist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa