Köögiviljatoidud  » Lihaga

Köögivilja-hakkliharoog India moodi

Keskmine hinne: 3.49 Allikas: Säästu-kokaraamat.
Roog kaalujälgijatele. Indiapärane köögivilja-hakkliharoog.
Valmistusaeg: 20-40 min

Ettevalmistusaeg umbes 5 minutit Roa valmimisaeg umbes 20 minutit

Kogus: 1 portsjon
Haki peeneks sibul ja küüslauk. Eralda lillkapsas õsikuteks, viiluta tomat. Kuumuta õli ning rösti selles köömneid. Lisa sibul, küüslauk ja hakkliha ning prae kergelt läbi. Sega juurde lillkapsa õisikud ja vesi ning lase köögivilja-hakklihasegul kaane all umbes 15 minutit haududa. Lisa tomativiilud. Maitsesta soola, pipra, ingveri ja kurkumiga. Serveeri rooga koos keedetud (värske) kartuliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kerli 05.veeb 2014 23:26
See retsept kui hakkliha välja jätta on nagu aloo gobi ja tõesti väga maitsev, mina kasutan isiklikult sinna veel ka tsilli pipart
taksik1 02.okt 2011 12:56
Minu jaoks jäi esimesel korral natuke liiga maitsetu. Teisel korral kasutasin purustatud tomateid,panin natuke rohkem lillkapsast, lisasin tsillimaitseainet ja paprikapulbrit,ingve-
rit panin jällegi vähem-ja vot siis tuli ja hea maitsekas. Sobib superhästi ka riisi ja täisterapastaga.
Kokkaja 16.aug 2011 20:10
Tõeliselt maitsev toit.
Tuk 31.jaan 2011 10:58
ma ingverit ei pannud, aga väga-väga hea tuli!:)
mannu 07.jaan 2011 19:33
Lihtne on küll. Järgmisel korral panen ingverit vähem, muidu oli täitsa mõnus.
Zikipizike 29.juuni 2010 11:59
väga maitsev ja lihtne teha!
kadi 20.aug 2008 14:26
tegin, väga hea tuli:)
blueblood 16.juuni 2008 17:27
Kunagi ylikooli ajal sai tehtud! Hea, odav, vaga toitev ja maitseb hasti! No ja muidugi tervislik!
kiku15 02.märts 2007 14:09
üx hea retsept
1