Köögiviljatoidud  » Lihaga

Istria jota

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita.
Roog Horvaatia köögist. Istria hautis hapukapsast, põldubadest, kartulitest ja suitsuribist.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Pange eelnevalt leotatud põldoad keema. Keetke mõni minut ja nõrutage. Lisage ubadele uuesti külm vesi ja laske uuesti keema. Laske paksupõhjalises keedunõus keema ka pestud ja nõrutatud ( kuivaks pigistatud ) hapukapsad ning tükeldatud suitsuribi. Keetke tasasel tulel, kuni kapsas on peaaegu pehme. Kui oad on poolpehmeks keenud, lisage needki hapukapsale. Maitsestage rooga loorberi, pipra, soola, hakitud küüslaugu ja peekoniribadega. Lõpuks lisage kuubikuteks tükeldatud kartulid ja keetke tasasel tulel, kuni toit on valmis. Võtke liha välja ja eraldage kondid. Tükeldatud liha serveerige eraldi nõus. Retsept on mõeldud 4-6 inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
l6vi 03.nov 2011 13:20
suitsuliha asemel kasutasin tavalist sealiha gulja??i ning maitsestasin paari salvei lehe ja oliiviõliga, tulemus oli väga hea.
yllemi 31.jaan 2006 18:20
tundub hea kraam
1