Köögiviljatoidud  » Lihaga

Ühepajatoit lihapallidega

Keskmine hinne: 4.13 Allikas: Targu talita.
Ühepajatoit lihapallide ja ürtidega.
Kogus: 1 portsjon
Hakklihast, munast, riivsaiast ja veest segada sitke tainas ( mugav teha köögikombainiga ), maitsestada ürtide ja pipraga. Tainast vormida märgade kätega väikesed pallid. Vesi kuumutada keema, lisada puljongikuubikud. Keevasse vette panna lillkapsaõisikud ja porgandiviilud ning keeta mõni minut. Lisada tükeldatud kartulid, peale laduda lihapallid ja keeta roog tasasel tulel kaane all valmis. Toit on valmis siis, kui köögiviljad on peaaegu pehmed. Vältida tuleks ülekeetmist, mis on kahjulik nii toidu vitamiinisisalduse kui ka maitseomaduste seisukohalt. Valmis roog maitsestada ürtidega. Serveerimisel raputada peale hakitud maitserohelist. Retseptis on pakutud maitsestamiseks sobivaid ürte, enesele meeldivad kombinatsioonid ja kogused tuleb endal leida. Peale nimetatud ürtide võib katsetada iisopi, koriandri, kurgirohu, köömnete, piparrohu ja küüslauguga. Head katsetamist!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
MINA 10.juuni 2015 17:29
PÄRIS HEA TULI...
1