Lihaga

Kapsa ja kaalika pajaroog

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita.
Kapsa-kaalika pajaroog hakklihaga.
Kogus: 1 portsjon
Hakkliha pruunistada kiiresti. Kapsas, seller ja kaalikas tükeldada kuubikuteks. Õli kuumutada paksupõhjalise keedunõu põhjas, selles kuumutada kapsast, sellerit ja kaalikat. Lisada veidi vett ning vähendada kuumust. Rooga kuumutada tasasel tulel, kuni köögiviljad on peaegu pehmed. Lisada hakkliha ja maitseained ning kuumutada veel mõni minut. Serveerimisel riputada peale hakitud maitserohelist. Pajaroa juurde sobib pakkuda rukkileiba või keedukartuleid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tiiashi 29.mai 2008 11:36
maitsev aga tavaline
iva 09.veeb 2008 19:25
väga maitsev
1