Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Kapsa ja kaalika pajaroog

Lihaga

Kapsa ja kaalika pajaroog

Targu talita.
PrindiSoovita sõbrale
Kapsa-kaalika pajaroog hakklihaga.
Retsept
portsjonile
500 g (väherasvane) Hakkliha
1 sl õli
1 kg Valge peakapsas
250 g Juurseller
400 g Kaalikas
sojakaste või muu vürtsikaste
2 sl hakitud maitseroheline
Hakkliha pruunistada kiiresti. Kapsas, seller ja kaalikas tükeldada kuubikuteks. Õli kuumutada paksupõhjalise keedunõu põhjas, selles kuumutada kapsast, sellerit ja kaalikat. Lisada veidi vett ning vähendada kuumust. Rooga kuumutada tasasel tulel, kuni köögiviljad on peaegu pehmed. Lisada hakkliha ja maitseained ning kuumutada veel mõni minut. Serveerimisel riputada peale hakitud maitserohelist. Pajaroa juurde sobib pakkuda rukkileiba või keedukartuleid.

KOMMENTAARID

tiiashi 29.mai 2008 11:36
maitsev aga tavaline
iva 09.veeb 2008 19:25
väga maitsev
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool