Köögiviljatoidud  » Lihaga

Lambaliha-aedoahautis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Doonau köök.
Lambaliha-aedoahautis tomati ja sibulaga.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Tükelda lambaliha väiksemateks tükkideks ja vasarda kergelt. Pane kastrulisse, raputa peale soola ja pipart, piserda äädikat, vala üle õliga. Lisa hakitud sibulad ja till, loorberileht ning vürtspipraterad. Jäta toatemperatuuril 3-4 tunniks marineerima. Aedoakaunad tükelda, keeda, nõruta sõelal ja prae kergelt läbi. Tõsta lihatükid marinaadist välja, pane sõelale, lase taheneda ja pruunista. Pane juurde pisut oakeeduvedelikku ning hauta pehmeks. Hautamise lõpul lisa oakaunad, pruunistatud ja oakeeduveega segatud jahu, tükeldatud ( kooritud ) ja praetud tomatid ning õlis kuumutatud sibulad. Maitsesta soola, musta pipra ja purustatud küüslauguga. Raputa peale hakitud tilli ja peterselli ning serveeri.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Joonatan11 25.aug 2010 04:50
Väga maitsev, soovitan proovida!
1