Köögiviljatoidud  » Lihaga

Hakklihaguljašš

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Rohkelt köögivilju sisaldavat hakklihahautist võid serveerida nii kartulite, riisi kui ka makaronidega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Pruunista hakkliha 0,5 supilusikatäies õlis ja tõsta kõrvale. Ülejäänud õlis kuumuta hakitud sibulat, küüslauku ja paprikat. Paari minuti pärast lisa viilutatud seened, suvikõrvits ja basiilik ning hauta 2-3 minutit. Maitsesta soola, pipra ja paprikapulbriga. Alanda kuumust, lisa hakkliha ja purustatud tomatid ning hauta aeg-ajalt segades veel 20 minutit. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Merili 01.nov 2013 12:57
Superrooog
nämmi 09.aug 2011 12:52
Imehea! Soovitan!
Mmmerlekas 10.apr 2011 20:03
Väga maitsev roog, sõime riisiga!
Annsus 21.sept 2010 17:21
Täitsa huvitav tundub,proovin täna järgi:)
NAAJ 15.aug 2010 11:43
Nii sibulat, paprikat kui ka suvikõrvitsat võib küll oma äranägemise järgi panna. Kes tahab rohkem lihakat, paneb köögivilju vähem ja vastupidi. Olen seda teinud, maitseb hea !
Supper 14.aug 2010 23:05
Kui palju on koguselt 1 tk suvikõrvitsat?
tiit 20.apr 2009 19:02
päris hea oli jah... riisiga on parem kui kartulitega
maire132 27.veeb 2009 14:22
täitsa huvitava maitsega aga arvan et keedi kartulite jaox äkki natuke kuivax jääb? :)
Pirke 18.juuni 2008 13:38
Oli jah täitsa hea!
helena111 05.dets 2006 20:29
täitsa hea
1