Köögiviljatoidud  » Lihaga

Ühepajatoit kalkunihakklihast

Keskmine hinne: 3.77 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Lahjast kalkunihakklihast ja ohtrast köögiviljast saab kiirelt kalorivaese õhtusöögi. Võid rooga korraga ka suurema potitäie valmistada, maitse soojendamisel ei halvene.
Valmistusaeg: 20-40 min

Ettevalmistusteks 20 minutitHautamiseks 20 minutit

Kogus: 1 portsjon
Lõika suvikõrvits pikuti neljaks ja viiluta. Koori ning viiluta porgandid ja sibul. Poolita paprikad, puhasta seemnetest ja tükelda. Haki tomatid. Aja poti põhjas õli kuumaks ning pruunista hakkliha. Lisa tükeldatud köögiviljad ja kuumuta 3-4 minutit. Seejärel lisa vesi ja purustatud küüslauguküüned, hauta 10-15 minutit. Maitsesta soola-pipraga. Serveeri rooga keedetud kartulite või riisiga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
arxitibi 06.märts 2014 19:59
Maitsev.
Kristi128 12.okt 2011 18:46
üllatavalt hea tuli :) lisasin maitseaineteks ka tilli, peterselli, kuivatatud basiilikut ja hautasin teist ikka päris kaua.
Mmm 10.okt 2011 14:40
1 spl inglise sinepit sisse. ;)
elenora 18.nov 2010 13:13
Naistele hea lahja söök!
hellu 17.nov 2010 19:11
hea söök on see!
hellu 17.nov 2010 19:10
hea söök on see!
Birgit 16.sept 2010 15:39
Me panime puljongit ka juurde, muidu tuli veits maitsetu, aga siis oli päris hea!
kimi 19.apr 2010 10:19
teen seda tihti, vahelduseks olen lisanud ka lillkapsast ja brokolit ja üldse kõike, mida parasjagu külmikus köögiviljadest juhtub olema, saab maitsev ja peaasi kiiresti. kogu pere sööb ja kiidab.
sandra 07.apr 2009 14:36
mulle maitseb ühepajatoit väga ja see on ka kasulik!
1