Köögiviljatoidud  » Lihaga

Hakkliha-lillkapsavorm

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Mahe vormiroog, mida võid serveerida iseseisvalt või koos keedetud kartulitega.
Valmistusaeg:

Ettevalmistamiseks 25 minutit Küpsemiseks 30 minutit

Kogus: 4 portsjonit
Valmista kõigepealt püree. Selleks tükelda lillkapsas õisikuteks, pane keeva vette ning keeda pehmeks ( kulub u 5 minutit ). Vala vesi ära ja püreesta lillkapsas saumikseriga või köögikombainis. Lisa või, rõõsk koor ja maitse järgi soola, sega hästi läbi. Koori ja haki sibul ning tükelda seened. Prae sibulat veidi õlis, seejärel lisa hakkliha ja pruunista koos 4-5 minutit. Lisa seened, karri ja paprikapulber, sega läbi. Vala hulka rõõsk koor, hauta 5 minutit ning maitsesta siis soola-pipraga. Vala segu võiga määritud ahjuvormi. Pane peale lillkapsapüree ja raputa üle riivitud juustuga. Küpseta rooga ahjus 200°C juures 30 minutit või kuni juust on kuldpruun. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Birgit 28.apr 2011 21:29
ei olnud midagi erilist mu meelest, mulle meeldis lillkapsa-
hakklihavorm rohkem
Rahel 19.apr 2011 17:22
Meil kodus shampinjone polnud, asendasin need praetud kuuseriisikatega ja vorm jäi ka väga väga maitsev. Teen kindlasti veel seda :)
Repsikk 03.veeb 2010 09:50
Hakkliha asendasin kanafillega ja sai tõesti hea ning maitsev. Sobib ideaalsetl nt kartulite või kartulipudru kõrvale kui kardetakse, et jääb liiga lahjaks.
lilleke 05.juuli 2009 19:40
superhea! :)
Haruldus 07.märts 2008 08:57
Minule kui lillkapsafännile maitses väga ja lihtne oli teha :).
1