Köögiviljatoidud  » Lihaga

Broileri-suvikõrvitsavorm

Keskmine hinne: 3.44 Allikas: 100 rooga
Kana ja mahedat suvikõrvitsat juustukastmes sobib pakkuda nii iseseisva roana kui ka riisi lisandina.
Valmistusaeg: 40-60 min

Ettevalmistusteks 25 minutit Küpsemiseks 30 minutit

Kogus: 1 portsjon
Kastme jaoks mõõda potti piim ja jahu, sega hästi läbi. Kuumuta keemiseni, samal ajal pidevalt segades. Tõsta pott tulelt, lisa sinna riivitud juust ja maitseained. Pruunista kanaviilud pannil õlis ning pane siis võiga määritud ahjuvormi. Lõika suvikõrvits viiludeks ja tõsta kanatükkidele. Puista peale musta pipart ja hakitud basiilikut, vala üle kastmega. Küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Piuks 26.juuli 2011 18:45
Nõustun, see viis küll keele alla!
mannali 22.dets 2010 20:48
super! olen teind paar korda ja võin öelda et suvikõrvits peab olema varajane, väike! Tegin üleküpsenud,suure suvikõrvitsaga kõvaks jäi ja ei olnud nii mahlane!
mannali 15.okt 2010 23:21
super hea teen juba 2 korda
Annitoom 22.sept 2010 19:31
Ja hinne ka :)
Annitoom 22.sept 2010 19:31
Tõeline leid.Minu pere uus lemmik. Kuigi selle retsepti kohaselt on praepannil pruunistatud kana ka väga hea, siis soovitan neile, kellel on haude-pann või-pott, hautada kana pruunistamise asemel. Kana keeb omas mahlas ja jääb pehme ja mahlane, lisasin veel sidruni mahla.Ahju panin suvikõrvitsa alla poole, et see saaks mõlemalt poolt kiiresti valmis ning lisasin veel 50 g rohelisi oliive, mis andis natuke hapukat maitset ja tõi suvikõrvitsa magusust veel eriti välja. Igaljuhul super retsept ja soovitan kõigile, kes armastavad kana ja tervislikku toitumist. :)
marita 18.juuli 2010 15:06
väga hea toit. suvikõrvits ei ole ainult lisand, vaid pääseb hästi mõjule.
rachel 21.apr 2010 14:14
väga väga nämma ja mahlane oli :) serveerisin värske salatiga. juustu lisasin natukene rohkem ning viis keele alla.
1