Köögiviljatoidud  » Lihaga

Porgandi-hakklihakotletid

Keskmine hinne: 3.13 Allikas: Naisteleht
Valmistusaeg:

Valmistamise aeg 30 minutit

Kogus: 1 portsjon
Jäta riivsai 15 minutiks hapukoore sisse paisuma. Seniks puhasta ja riivi porgandid, peenesta sibulad. Ühenda riivsaia-hapukooresegu, riivitud porgand, sibulatükid, hakkliha, muna ja maitseained. Kui sul on köögikombain olemas, siis kasuta seda.
Vormi saadud segust ühesuurused kotletid ja lao need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 200° C juures 20 minutit. Soovi korral võid kotlettidele enne lõplikku valmimist puistata riivjuustu. Serveeri koos kartulipüree ja värske toorsalatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Eliis 17.juuni 2014 20:10
Mina jäin rahule, täitsa head kotletid tulid (lisasin soola ja pipart ka).
Piret 14.dets 2011 19:13
väga maitsvad tulid :)
maimmaim 20.aug 2011 18:28
Ai ai ai ..panin vale toidu alla kommentaari... Por-
gandi-
hakklihakotlette tegin ka.. supper head tulid.. meie perele meeldis ..
toxi 02.aug 2011 13:00
Normaalsed, kommentaaride järgi ootasin vb liiga palju, juustuviilud panin peale ja see tegi veidi paremaks
t2msk 12.apr 2011 22:32
Tegin, siis täna neid. Mees tuli koju ja hakkas nägusid tegema, et tema ei söö neid, kuna talle ei maitse kui porgand sees on. Tõstsin talle ühe taldrikule, ära sõi, tahtis veel:) Ma punet ei julgenud panna, panin soola ja pipart. Järgmine kord jätaksin hapukoore üldse ära või paneks poole vähem. Arvan, et teen veel neid:)
elyca 31.märts 2011 10:37
Lapsed palusid, et teinekord jälle teeksin. Kindlasti teen ka ... :)
Pirke 31.märts 2011 08:40
Ühed parimad kotletid, mida söönud olen. Punet ei pane, lisan soola, pipart. Pere kiidab ja hõikab: veel... veel...:Y
Kris 18.aug 2010 20:19
Tegin retsepti järgi ja kohe üldse ei meeldinud. Viskasin terve pannitäie minema. Minu arust peaks lisama soola ja pipart ka ikka!
Kokatydruk 25.apr 2010 19:45
Ahjust just võtsin välja ja mees juba kiitis enne maitsmist , et küll on hea lõhn ja Maitse on väga- hää ! ..ja tõesti on palju mahlasem kotlet kui panni peal praetud !
kismet1 27.veeb 2010 12:21
Mina riivin peenel riivil 1 toore kartuli juurde.
tzunga 04.aug 2009 14:19
Ei pannud küüslauku ja pune vaid pipart ja soola ning veidi erinevate maitsetaimede segu. Praegu ahjus ja varsti valmis. Siiamaani tunduvad väga isuäratavad. Tegin juurde tomati hapukoore ja tilli salatit ja keetsin juurde värskeid kartuleid. Kõht juba nõuab oma osa.Proovisin ja väga maitsev on.Soovitan kindlasti neid kotlette!
tsiribiribinn 02.apr 2009 11:22
hakkan tegema, ma panen soola ja pipart ka eks siis näeb kuidas jääb:P:P:P
segaduses 30.märts 2009 15:56
kas soola pipart ei pandagi??
Liina 23.märts 2009 16:33
Hea ja lihtne teha ning maitsvad ka.
killukalli 20.veeb 2009 16:36
Hakkan kohe tegema...
Rinette 03.veeb 2009 14:29
Tõesti head
Juliett 12.okt 2008 11:01
täna katsetan siis...tunduvad jutu järgi juba head
Sirtsu85 20.aug 2008 15:20
Just tegin, ülimaitsvad...
Atsinna 02.juuli 2008 22:26
Minu jaoks ka vana retsept. Panen ka 500 g hakkliha kohta 2 muna, toores muna seob.
avvukas 02.juuli 2008 21:45
1 muna asemele panin 2 muna
avvukas 02.juuli 2008 21:45
ÜLIHEAD! Mina asendasin hapukoore keefiriga ning täidisesse lisasin veel peedi-
küüslaugusalatit! Enne plaadile panemist veeretasin neid riivsaias, kuid märkuseks teistele: seda tuleks teha minimaalselt, muidu riivsai ei küpse piisavalt ära! Ikkagi olid väga head. Serveerisin koos rohelise sibulaga, lehtsalatiga ning keedukartulitega, kuhu lisasin veel maitseelamuseks tilli! Joogiks tomatimahl. Terve pere sõi isuga.
Leet 15.jaan 2008 12:00
plaanisin täna teha pikkpoissi, aga see kotleti retsept tundub küll päris huvitav.Mulle meeldib just see...ahjus küpsetamine, pole ise varem sellepeale tulnud. Täna teen ja kartulipüreed ka
lumituli 06.nov 2007 17:57
Olen seda mitu korda teinud,elan Belgias,kõik mu poja sõbrad on seda rõõmsalt söönud ja juurdegi küsinud
heegeldaja 27.märts 2007 00:16
tervislik ja arvan ka, et puhtast loomahakklihast või vasikahakklihast võib neid samuti teha! Lahe ja andekas-lihtsalt mõnus toit!
loira 26.märts 2007 09:36
väga maitsvad
12