Köögiviljatoidud  » Lihaga

Hakkliha-kapsahautis

Keskmine hinne: 3.06
Traditsiooniline pajaroog, mida sobib serveerida keedetud kartulitega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Kuumuta pannil õli, lisa hakkliha ja hakitud sibul ning pruunista 5 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa soovi korral jahu, kuumuta hetke ja tõsta tulelt. Vala segu suuremasse potti. Lõika kapsas ribadeks ja lisa hakklihale. Vala peale kuum vesi, kata kaanega ja hauta kaane all 20-30 minutit ja tõsta tulelt.
Maitsesta hakitud tilliga ja serveeri hapukoore ja keedetud kartulitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Lu24 30.dets 2015 17:20
Jahu pole kunagi pannud, ei näe mõtet. Kui ei kasuta just veisehakkliha, siis pole ka õli vaja. Piisab, kui lisada törts vett pannile koos hakklihaga ... Siis tulevad lihast enda rasvad välja, millega praadida. Hapukoore asemel kasutan vahest vahukoort või kohvikoort ja liha, kapsa vahekordi kunagi ei mõõda. Raske midagi valesti teha, see on siiski vaid kapsas hakklihaga mitte suflee ;D Muidu hea eesti klassika, meeldib tihti teha.
stella 14.aug 2014 09:55
Puljong! Mitte vesi.
tan1983 29.sept 2013 21:30
Väga maitsev! Hapukoore asemel kasutasin Kreeka jogurtit (vähe tervislikum) ja lisasin ka paar porgandit
tsarinna 14.nov 2012 19:21
Superhea ja lihtne valmistada.
Masha24 23.juuli 2012 17:26
Miks jahu, miks hapukoor ja miks sibul? Ma pole kunagi neid koostisosi kasutanud..hmm..huvi-
tav...äkki peaks isegi proovima:)
daissy 22.veeb 2012 14:10
Mina teen tavaliselt ilma hapukooreta ja kapsal lasen ka enne kauem haududa, siis lisan praetud hakkliha ja sibula.Nii on kuidagi ehtsam :) Aga ega sel retseptilgi viga ole-väga hea :Y
Triki 21.apr 2011 14:51
Mina ei saa aru, kuidas võimlik kapsas 20 min. ära hautada:S Mul juba üle poole tunni potis ja pole ikka pehme!
anni 09.märts 2011 17:35
hapukoor annab sellele roale väga hea maitsenüansi juurde. proovisin kord ka makarone lisada, nagu üks kasutaja siin ja keele viis alla, kuigi eriline makaronisõber muidu pole. :D soovitan proovida!
kristel 30.jaan 2011 22:09
panin jahu ja hapukoort..kõik läks metsa..eks proovib uuetsi
polt 15.jaan 2011 15:23
hapukoort ei ole kasutanud terve famiil sööb hää meelega
polt 15.jaan 2011 15:19
mina ei ole jahu pannud vaid olen lisanud riisi ja kartuleid
ewu 15.okt 2010 21:40
täitsa maitsev tuli :) kuigi nagu midagi olex puudu jäänud...ei suutnud seda kuidagi välja nuputada. ise lisasin hakkliha koos sibulaga alles siis, kui kapsas juba natuke aega haududa oli saanud. ning hapukoort ka ei lisanud-tundus kuidagi väga kahtlane teema sellise söögi sees :P tegin jahu segu piimaga ja selle lisasin alles siis, kui kapsas peaaegu valmis oli. ja muidugi pipraga sai pisut liialadatud, aga muidu polnud viga... kõlbas syya kyll :) võibolla mu muudatuste pärast maitsest jäigi nagu midagi puudu. ex järgmine kord proovin täpselt nii, nagu retseptis kirjas on ;)
Hindaja 15.mai 2010 13:42
sama siin, hapukoort ja jahu küll ei lisa... jube hea tuli, nagu vanaema tehtud:)
thinkpink 04.jaan 2010 23:52
just tegin, aga jätsin hapukoore ja jahu välja. täiesti suuuurepärane:)
heidikene 04.nov 2009 19:12
Muidu normaalne aga jahu küll ei tohi ennem lisada kui kapsas pehme.
UllaUlla 31.okt 2009 14:56
Vee asemel võib ka õlut kasutada:)
Katana 30.okt 2009 05:46
Kui lisab riisi nats, pole vaja kah mingeid lisandeid rohkem keeta! Eelmisel päeval toidukorrast jäänud keedetud riis sobib täitsa hästi :)
Juppstükk 01.okt 2009 16:06
väga mämm ja lihtne toit! ma lisan veel koos kapsaga kartulitükid - nii ei pea kartulit eraldi keetma :)
Waflike 21.sept 2009 18:57
Kui vastava roa valmistamisel jahu kasutada, siis peaks sinna ka kindlasti hapukoore lisama- muidu tuleb selline tatine hautis ja mitte just eriti isuäratava välimusega. Muidu väga maitsev argipäevaroog :A
riina24 09.juuni 2009 15:14
supper hea toit mulle täitsa meeldib ja täna on menüüs ka kapsahautis:Y;):)
Mmmerlekas 26.mai 2009 18:44
Tõsiselt hea, mulle meeldib seda süüa iseseisva roana:)
mai 14.mai 2009 16:17
tegin ka just esimest korda- supermaitsev tuli! :)
merle 12.märts 2009 11:44
mina ei pane nt kapsahautise sisse jahu aga muidu väga hea retsept
kapsas 03.jaan 2009 19:34
tegin seda ja kiidan. väga hea tuli. panin tomatipastat ka sisse.
tulpfanfan 28.dets 2008 22:08
Meie peres tehakse seda rooga nii, et lisatakse veel ka makarone- siis tuleb selline hakkliha-makaroni-
kapsa hautis ja polegi lisaks midagi vaja.
12