Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Riisi-kanatäidisega paprikad

Lihaga

Riisi-kanatäidisega paprikad

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Maitsvad täidetud paprikad

40-60 min

Retsept
portsjonile
4 tk Suured paprikad
1 tl Sidrunipipar
1 kotike Uncle Bens eeltöödeldud riis
2 tk Kanafilee
1.5 tl Karri
2 sl Õli
200 g maitsestamata toorjuust
1 dl Riivjuust
Poolita paprikakaunad pikuti, nii et ka vars poolitub ja õõnesta sisu välja. Riputa kaunadesse sidrunipipart, pane tihedalt üksteise kõrvale väikesse ahjuvormi ja küpseta 200° juures 10 minutit. Keeda riisikotikest tavapärasest kauem, 25–30 minutit – nii imab riis eriti palju niiskust ja jääb väga mõnus. Lõika fileed tillukesteks tükikesteks, prae pidevalt segades õlis koos karriga 2–3 minutit ja sega kohe riisi hulka. Lisa lusikatäite kaupa toorjuust ja sega hästi läbi.
Jaga segu paprikalaevukestesse, riputa üle riivjuustuga ja küpseta 200° juures 15 minutit.

KOMMENTAARID

A. 07.veeb 2011 09:28
Liialdasin vist veidi sidrunipipraga ja paprikad polnud nii maitsvad kui arvasin. Kuid see täidi on SUPPPPERhea!
liisil 21.aug 2010 19:57
Väga head.
Agni27 24.apr 2010 19:12
Väga maitsvad tõesti. Soovitan soojalt :Y
Laura 07.dets 2008 22:11
Kas toorjuust tuleb lihtsalt hiljem sisse segada või segada seda pliidil tule peal?
Hele 07.sept 2008 13:17
Väga hea, olen järgi proovinud:)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree