Köögiviljatoidud  » Lihaga

Riisi-kanatäidisega paprikad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Maitsvad täidetud paprikad
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Poolita paprikakaunad pikuti, nii et ka vars poolitub ja õõnesta sisu välja. Riputa kaunadesse sidrunipipart, pane tihedalt üksteise kõrvale väikesse ahjuvormi ja küpseta 200° juures 10 minutit. Keeda riisikotikest tavapärasest kauem, 25–30 minutit – nii imab riis eriti palju niiskust ja jääb väga mõnus. Lõika fileed tillukesteks tükikesteks, prae pidevalt segades õlis koos karriga 2–3 minutit ja sega kohe riisi hulka. Lisa lusikatäite kaupa toorjuust ja sega hästi läbi.
Jaga segu paprikalaevukestesse, riputa üle riivjuustuga ja küpseta 200° juures 15 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
A. 07.veeb 2011 09:28
Liialdasin vist veidi sidrunipipraga ja paprikad polnud nii maitsvad kui arvasin. Kuid see täidi on SUPPPPERhea!
liisil 21.aug 2010 19:57
Väga head.
Agni27 24.apr 2010 19:12
Väga maitsvad tõesti. Soovitan soojalt :Y
Laura 07.dets 2008 22:11
Kas toorjuust tuleb lihtsalt hiljem sisse segada või segada seda pliidil tule peal?
Hele 07.sept 2008 13:17
Väga hea, olen järgi proovinud:)
1