Köögiviljatoidud  » Lihaga

Maguskartuli ja spargelkapsaga kook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Maru
Bataat on kartuliretseptides sohi-tegija, kes nimelt mängu palutud, et kaarte segada. Eesti keeli maguskartul on tegelikult kassitapuliste sugukonda kuuluv tegelane ja kartuliga sugulust ei oma
Kogus: 1 portsjon
Koori maguskartul ja riivi jämedalt (võid kasutada ka tavalist kartulit, ent bataadi oranžikas toon annab koogile erksa jume ja vahelduse).
Riivi ka juust. Rebi spargelkapsas õisikuteks ja keeda poolpehmeks. Seejärel lõika tükkideks.
Klopi munad ja lisa jahuga segatud küpsetuspulber, oliiviõli ning viimaks piim. Sega tainasse riivitud maguskartul, spargelkapsas ja juust. Lõika suitsusink pisikesteks kuubikuteks. Vala kuivatatud kukeseened üle keeva veega ning lase mõni minut vees paisuda. Haki seened ja lisa tainamassile ühes singiga. Maitsesta soola ning jahvatatud koriandriga, sega korralikult läbi. Vala küpsetuspaberiga vooderdatud vormi ning küpseta 180º C ahjus tund aega. Lase jahtuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa