Köögiviljatoidud  » Lihaga

Mamma Ungari stiilis ”sulp”

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Anni Arro
Seda rooga tegi mamma meile lapsepõlves väga palju. Eriti siis, kui oli hea tomatiaasta. See on mõnus roog, et kasutada ära igasugused külmkappi seisma jäänud jäägid: jupp vorsti, tükk juustu, paar päeva tagasi keedetud soolaoad jne. Kõige parem on kasutada tomateid, mis on juba pisut liiga pehmeks läinud.
Kogus: 4 portsjonit
Viiluta peekon, vorstijupid, sibul ja baklažaan ning prae suurel pannil pruuniks.
Lisa tükeldatud tomat ja soolaoad. Keeda ”sulpi” 10–15 minutit. Löö sisse munad ja lisa juustujäägid. Sega kõik läbi ja küpseta, kuni muna on hüübinud ja juust sulanud. Maitsesta rooga punase paprika pulbri, soola, pipra, pune ja basiilikuga.
Mina armastan seda süüa lavašitükiga, mis on pätsist rebitud, mitte lõigatud.
Mõnus solberdamine.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kristin 06.nov 2012 18:42
Super hea toit! Sibula asendasin küüslauguga, sisse panin sinki,vorsti ja natukene hakkliha. Pune kahjuks poest ei saaanud kuid suuurepärane maitseelamus! Meie peses teen seda kindlasti. Soolau-
bade asemel panin punaseid ube.
1