Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Vürtsikas riis lillkapsaga

Lihata

Vürtsikas riis lillkapsaga

Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Oma Maitse
Retsept
portsjonile
2 sl päevalilleõli
1 tk hakitud sibul
2 tk hakitud porgand
200 g Basmati riis
50 g Punased läätsed
veidi punast karripastat
9 dl vesi
1 tk Lillkapsas
100 g Herned (külmutatud)
mõned röstitud India pähklid
SERVEERIMISEKS
maitsestamata jogurtit ja mangotšatnit
sool, must pipar
1. Kuumuta pannil õli, lisa sibul ja porgand ning prae 5 minutit. Sega hulka riis ja läätsed ning minuti pärast ka karripasta ja 9 dl vett. Lisa 1 tl kaupa karripastat ja timmi kogust suurendades endale sobiv vürtsikusaste. Lase toidul keema minna, kata kaanega ja hauta 10 minutit.
2. Tõsta hulka õisikuteks eraldatud lillkapsas ja keeda veel 10 minutit. Lisa enne lõplikku valmimist ka herned. Maitsesta. Kui riis ja läätsed on pehmed, tõsta toit taldrikule, kata pähklitega ning paku kõrvale jogurtit ja tšatnit.

KOMMENTAARID

Annika 14.märts 2012 13:38
Huvitav ja hea, endal oli kollane karri kaste , punane vast on vürtsisem see tõttu lisasin natukene teisi asju juurde. ( hakitud tsillit ja cayanni pipart)
Kadi4ka 14.märts 2010 16:43
Maitsev toit. Lisasin juurde quacamole kastet ja oli suurepärane.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool