Lihata

Köögiviljad Vahemere moodi

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Vesta Reest
See siin on provanslaste ülilihtne toit, millesse nad ei suuda muidugi jätta panemata oma lemmikköögivilju. Maitsega saab mängida – vahel võib teha vürtsikama, vahel jälle kasutada tüümiani asemel mõnd muud ürti. Halb ei ole ka peterselli ja küüslaugu kooslus!
Kogus: 1 portsjon
Tükelda suvikõrvits, tomat ja sibul. Kuumuta pannil õli ja passeeri sibulad. Mõne minuti pärast lisa riis ja sega. Lisa suvikõrvits ja tomat. Kui riis paisub ja segu saab liiga paks, lisa natukese haaval aeg-ajalt keevat vett. Hauta tasasel tulel kaane all 15–20 minutit. Maitsesta soolaga ja raputa üle värske tüümianiga. Serveerimisel lisa roale mõned laastud Parmesanist või küpsest Gouda juustust.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kadres 09.aug 2011 18:49
Väga maitsev ja kerge!
tiina 03.sept 2010 20:06
Väga mõnus kerge õhtusöök.
1