Lihata

Peedi- ja porgandipannkoogid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Serveeri kotlette värske salatiga, lisandiks võid juurde panna kapparid või hapukurki. Ka hapukoorekaste või maitsestamata hapukoor sobivad hästi.
Kogus: 2 portsjonit
1.  Riivi kooritud köögiviljad ja sega omavahel.
2.  Sega köögiviljade hulka muna ja maitseained.
3.  Lisa massi hulka jahu ja sega korralikult läbi.
4.  Kuumuta pannil õli ja prae kotlette mõlemalt poolt umbes neli minutit.
5.  Aseta kotletid ahjuplaadile ja küpseta lõpliku valmimiseni ahjus 150 kraadi juures.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
katjuhh 30.mai 2010 19:39
Väga maitsvad! Aga väikeste muudatustega: peedi, porgandi ja sibula kuumutasin eelnevalt pannil õli ja veega läbi, lisasin muna ja maitseained, veeretasin riivleivas ning küpsetasin hoopiski ahjus. Nisujahu asendasin täistera kaerajahu ning linajahuga. Nämm!
1