Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Peedi- ja porgandipannkoogid

Lihata

Peedi- ja porgandipannkoogid

Angelica Udeküll ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Serveeri kotlette värske salatiga, lisandiks võid juurde panna kapparid või hapukurki. Ka hapukoorekaste või maitsestamata hapukoor sobivad hästi.
Retsept
portsjonile
3 dl riivitud peet
2 dl riivitud porgand
2 dl hakitud sibul
1 tk muna
0.5 tl sool
pipar
2.5 spl nisujahu
3 spl õli
1.  Riivi kooritud köögiviljad ja sega omavahel.
2.  Sega köögiviljade hulka muna ja maitseained.
3.  Lisa massi hulka jahu ja sega korralikult läbi.
4.  Kuumuta pannil õli ja prae kotlette mõlemalt poolt umbes neli minutit.
5.  Aseta kotletid ahjuplaadile ja küpseta lõpliku valmimiseni ahjus 150 kraadi juures.

KOMMENTAARID

katjuhh 30.mai 2010 19:39
Väga maitsvad! Aga väikeste muudatustega: peedi, porgandi ja sibula kuumutasin eelnevalt pannil õli ja veega läbi, lisasin muna ja maitseained, veeretasin riivleivas ning küpsetasin hoopiski ahjus. Nisujahu asendasin täistera kaerajahu ning linajahuga. Nämm!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool