Köögiviljatoidud  » Lihata

Kikerherned rukola ja šerriga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nigella ekspress Autor: Nigella Lawson
See pole küll päris vokiroog, kuigi valmistan seda vokkpannil. Kikerherned imbuvad šerrist läbi ja segunevad vürtsköömnetega ning sihvakad rukolaoksad muutuvad pannil taltsaks. Nii saab chorizo-vorstist ja talisibulatest särtsakalt elegantne pearoog ja kikerherned kuluvad ära kiire, toitva ja veidi tavapäratu köögiviljalisandina.
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta vokkpannil õli ja vürtsköömned. Lisa kikerherned, rukola, sool ja šerri, sega korralikult läbi ning jätka kuumutamist ja segamist, kuni rukolalehed on lõtvunud, kikerherned läbi kuumenenud ja vedelik veidi aurustunud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
reet 28.veeb 2009 07:39
Kuna mulle kohutavalt maitsevad kikerherned ,siis sobis see mulle.Kuna rukolat ei olnud ,siis kasutasin ribastatud lehtsalatit.Sobis küll.:)
1