Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Kikerherned rukola ja šerriga

Lihata

Kikerherned rukola ja šerriga

Nigella Lawson Nigella ekspress
PrindiSoovita sõbrale
See pole küll päris vokiroog, kuigi valmistan seda vokkpannil. Kikerherned imbuvad šerrist läbi ja segunevad vürtsköömnetega ning sihvakad rukolaoksad muutuvad pannil taltsaks. Nii saab chorizo-vorstist ja talisibulatest särtsakalt elegantne pearoog ja kikerherned kuluvad ära kiire, toitva ja veidi tavapäratu köögiviljalisandina.
Retsept
portsjonile
1 sl Õli
2 tl Vürtsköömen
800 g Kikerherned (nõrutatud, loputatud)
2 l Põld-võõrkapsas ehk rukola
1 tl Soolahelbed või keedusool
60 ml magus šerri (cream sherry)
Kuumuta vokkpannil õli ja vürtsköömned. Lisa kikerherned, rukola, sool ja šerri, sega korralikult läbi ning jätka kuumutamist ja segamist, kuni rukolalehed on lõtvunud, kikerherned läbi kuumenenud ja vedelik veidi aurustunud.

KOMMENTAARID

reet 28.veeb 2009 07:39
Kuna mulle kohutavalt maitsevad kikerherned ,siis sobis see mulle.Kuna rukolat ei olnud ,siis kasutasin ribastatud lehtsalatit.Sobis küll.:)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool