Köögiviljatoidud  » Lihata

Ahjukartulid salvei ja küüslauguga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Anni Arro
See on suvel nii mõnus aeg, kui valmivad esimesed värsked kartulid. Nende maitse on nii hõrk ja magus. See on suve maitse ja suve tunne.
Kogus: 4 portsjonit
Tihti sööme sel ajal vaid neid kartuleid ja just sellisena valmistatuna. Pannitäiest jäb tavaliselt väheseks.
VALMISTAMINE
Keeda või auruta kartulid pehmeks. Aga mitte sodiks! Kuumuta pannil ohtralt oliiviõli. Lisa salvei ja prae kartulid täitsa tervetena mõnusalt krõbedaks ja kuldseks. Praadimise lõpuminutitel lisa hakitud küüslauk. Ja seda ikka ohtralt! Pruunista pisut ja serveeri värskelt hakitud tilli ja soolahelvestega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
imestaja 05.märts 2011 07:44
Tammekad, aga kui ei tea, palju kartuleid panid, siis ei ole ju ka teada, kas retseptis antud kartulikoguse kohta maitsetaimekogus paras on.
tammekad 16.sept 2010 14:07
niisama norijatest eristudes tegin toidu ka ise valmis. MUl ei ole aimugi kui palju kartuleid panin, aga sai liiga maitsetu. Oleksin topelt maitsetaimi pannud. Kuna ma ei ole enne salveid kasutanud siis ootasin põnevusega, aga maitset tõesti ei olnud tunda. Järgmine kord panen kohe jõuga maitseaineid rohkem.
Jana 08.veeb 2010 19:29
Olen kuulnud, et oliivõli ei ole just soovitav praadimiseks.
vapsik 26.juuli 2009 23:11
olen eelkirjutatuga rohkem kui ühelmeelel! ahjukartul küpseb ju ikka ahjus.
kukkel 25.juuli 2009 16:50
mis ahjukartul?praekar-
tul ju!
1