Köögiviljatoidud  » Lihata

Küüslaugu-ürdikartulid

Keskmine hinne: 4.13 Allikas: 100 rooga
Suurepärane lisand mistahes liha-, kana- või kalaroale. Maitsevad hästi ka lastele. Võid kasutada endale meelepäraseid ürte või need hoopis lisamata jätta.
Kogus: 4 portsjonit
Koo­ri kar­tu­lid, lõika sek­to­ri­teks ja tõsta kaus­si. Va­la pea­le õli. Li­sa sool, pi­par, ha­ki­tud küüslau­guküüned ja ürdid. Se­ga üht­la­seks ja lao­ta üht­la­se ki­hi­na küpse­tus­pa­be­ri­ga kae­tud ah­ju­pan­ni­le. Küpse­ta 225-kraa­di­ses ah­jus 25 mi­nu­tit või se­ni, ku­ni kar­tu­lid on küpsed.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tiiukene 27.veeb 2012 15:43
Tulid tõesti väga head välja
siirikirikal 14.märts 2011 13:33
Üks keskmine kartul kaalub umbes 80 grammi...
kati 14.märts 2011 13:00
Mitu kg on umbes 30 kartulit?
katjuhh 21.aug 2010 00:12
Mina lisan tavaliselt ka ohtralt paprikapulbrit ning kartulimaitseainet! Õli ei ole ma aga kunagi nii palju pannud- niristan ainult veidikene ning seejärel segan kartulid koos maitseainete ja ürtidega läbi. Ahjus läheb küll enamasti umbes tund või veidike kauem...aga võib-olla see siis minu ahju viga :)
Raili 27.dets 2009 15:29
Kasutame samu kartuleid töö juures seaprae juures :) Ja tõsi ta on, ahi 200 peale ja 25 minutit ajaks ja ongi valmis! ;)
Kati 30.okt 2009 17:05
Kas tõesti saavad umbes 25minutiga valmis? :P
Kettukass 18.okt 2009 13:25
Tegin neid ja meeletult head, kuldpruuniks -pealt krõbe ja seest pehme. Kõik olid vaimustuses:)
1