Köögiviljatoidud  » Lihata

Praetud baklažaan

Keskmine hinne: 1.97 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kogus: 2 portsjonit
1.  Valmista veest ja soolast lahus.
2.  Viiluta baklažaan ja aseta see 30 minutiks soolavette maitsestuma.
3.  Poole tunni pärast kurna viilud ja kuivata majapidamispaberiga.
4.  Sega omavahel jahu, küpsetuspulber ja väike kogus soola.
5.  Klopi lahti muna ja sega piimaga.
6.  Vahusta omavahel muna- ja jahusegu.
7.  Kasta baklažaani viilud tainasse ja prae õlis kummaltki poolt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
caminante 21.juuli 2010 12:49
Juba praetud baklazaani viilude vahele puistan lisaks õhukesi küüslaugu viile või värsket basiilikut. Mida just käepärast on ja see lisab baklazaanile mmmm... maitset juurde.
Hades 27.mai 2010 12:25
Meie perekokk (ehk siis mina) on teinud lihtsamini - teed bakla?aanist rattad ja riputad neile soola peale ning jätad seisma tornina - võtab ära kibeduse/mõrkja maitse ning võtab veidi vett välja. Kokku umbes 15 min seisavad rattad. Seejärel praen vähese õliga mõlemalt poolt pruuniks. Kui vaagnale tõstan siis lisan veidi meresoola, musta pipart ning piserdan peale sidrunimahla. Serveerin tavaliselt hapukoore tilli kastmega.
kris 27.märts 2010 15:32
Mina olen baklazaani praadinud ikka nii nagu kalagi :) Tõstad läbi munast ja siis jahust. Muna teed parasjagu soolase ja ei mingit 30 min vees sees leotamist. Töötab liha eest :)
1